Logo mondhygienistenpraktijk Cathrien van Aalst
Mondhygiënistenpraktijk Cathrien van Aalst

De Praktijk

Onze visie

Elk persoon is uniek en heeft daarom een eigen, persoonlijk behandelplan nodig. Deze persoonlijke aandacht is dan ook het uitgangspunt van onze werkwijze. We hechten er grote waarde aan dat u zich zo veel mogelijk thuis voelt in onze praktijk. Immers, een veelvoorkomend probleem is dat mensen enigszins angstig zijn voor de behandeling. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u op uw gemak te stellen en zullen in alle rust de behandeling uitvoeren. Indien gewenst kunnen we onze behandelingen ook onder plaatselijke verdoving uitvoeren.

Preventieve mondzorg is essentieel voor de mondgezondheid. Goede zelfzorg kan behandelingen en kosten voorkomen. Wij helpen u graag met advies en instructie over hoe u uw mond zelf zo schoon en gezond mogelijk kan houden. Om maximaal resultaat te behalen is uw eigen inzet van essentieel belang.

Onze praktijk is voorzien van de modernste apparatuur en het personeel heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mondzorg. Wij nemen uiteraard alle tijd voor u, zodat u vragen kan stellen en uw mondhygiënist u uitgebreid uit kan leggen wat een behandeling inhoudt.

Kortom, voor gezonde tanden bent u bij ons in goede handen!
";} ?>