Logo mondhygienistenpraktijk Cathrien van Aalst
Mondhygiënistenpraktijk Cathrien van Aalst

Patiënt worden?

Op dit moment nemen wij helaas geen nieuwe patiënten aan. Bedankt voor uw interesse!

Intakeprocedure
Na het eerste (telefonische) contact maken we een afspraak voor een bezoek van een uur: hierdoor hebben we alle tijd om u te leren kennen en een medische en tandheelkundige anamnese door te nemen. Aan de hand van een vragenlijst krijgen wij een beter beeld van uw gezondheid en medicijngebruik. Dit is van belang om rekening te kunnen houden met uw algehele gezondheid in relatie tot uw behandeling bij de mondhygiënist.

Tijdens dit bezoek brengt de mondhygiënist uw gebit en omringende weefsels in kaart en bespreekt samen met u welke behandeling voor u gewenst is. Afhankelijk van uw zorgbehoefte kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden. Wij maken hierbij de mondgezondheid voor u inzichtelijk en stellen samen met u een behandelplan op. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen voorkeuren en wensen. Door regelmatig uw gebit te laten reinigen zult u merken dat uw gebit gezonder is, uw adem frisser en zult u bovendien minder last hebben van bloedend tandvlees. Een gezonde mond is bovendien belangrijk voor de gezondheid van de rest van uw lichaam.

Voor uw eerste bezoek vragen we u het volgende mee te nemen: Belangrijk:
Kunt u een afspraak niet nakomen? Annuleer dan tijdig!
Afspraken dienen ten minste 24 uur van tevoren te worden geannuleerd. Wij zijn namelijk helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen voor het niet nakomen van uw afspraak of te laat afzeggen/verplaatsen van uw afspraak.
";} ?>